THE SMART TRICK OF بیماری پسوریازیس عوارض THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of بیماری پسوریازیس عوارض That No One is Discussing

The smart Trick of بیماری پسوریازیس عوارض That No One is Discussing

Blog Article

عضلات بسیار سفت ( سفت و سخت ) ، تب بالا، عرق کردن ، گیجی، ضربان قلب سریع یا ناهموار،

کوتیاپین باعث تنظیم واسطه های شیمیایی خاصی در مغز می گردد. این دارو می تواند حالت هالوسینوژن را برطرف کند و تمرکز را در این بیماران افزایش دهد، کمک می کند که بیمار احساس بهتری نسبت به خود داشته باشد و تا حدودی به شرایط محیط کمتر واکنش عصبی نشان دهد، مشکلات خواب و اشتها را بهبود می بخشد.

ایلوپریدون برای درمان اختلالات روان پریشی (روحی و روانی) استفاده می شود، اختلالاتی مانند اسکیزوفرنی.

افراد مبتلا باید بیشتر مراقب نگهداری از ناخن‌ها باشند چرا که کوچکترین چیز باعث خشکی یا آسیب دیدگی ناخن‌ها می‌شود.

پسوریازیس هر قسمتی از پوست بدن از جمله دست، پاها، بالاتنه، قفسه سینه و ناخن‌ها را درگیر می‌کند. در این مطلب با ما باشید تا بیشتر با این بیماری پوستی، علائم و درمان آن آشنا شوید.

مسری نیست و در محل شکل‌گیری ناخن جدید مشکل ایجاد می‌کند.

پسوریازیس ناخن چیست؟ بیماری پسوریازیس بیماری مزمن سیستم ایمنی بدن است که ناخن‌ها را هم مبتلا می‌کند و باعث لایه لایه شدن و تغییر رنگ ناخن، ایجاد پوسته‌های قرمز رنگ، تاول و لک‌های سفید و نقره‌ای روی پوست می‌شود.

این می‌تواند باعث قرمز شدن، پوسته پسته شدن و ایجاد تکه‌های پوستی خشن شود که با پوسته‌های نقره‌ای پوشیده شده‌اند و به‌سادگی می‌ریزند.

در مواردی که وخامت آسیب پوستی زیاد باشد از داروهای بیولوژیک و داروهای سیستمی مثل سیکلوسپورین و متوترکسات استفاده می‌کنند

برخی از بیماران مبتلابه پسوریازیس به آلرژی، رژیم‌های غذایی و تغییرات آب و هوایی واکنش نشان می‌دهند که البته هنوز اثبات نشده است.

دنبال سریع‌ترین راه درمان پسوریازیس ناخن هستی؟ همین حالا با پزشک مشورت کن.

محیط : بیماری پسوریازیس پا تحقیقات نشان می دهد که قرار گرفتن در محیط های آلوده و استرس زا می تواند شانس ابتلا به بیماری را افزایش دهد.

تحقیقات نشان می‌دهد که عوامل ژنتیکی در ابتلا به این بیماری تأثیرگذار هستند و این بیماری ممکن است به ارث رسیده و در اعضای یک خانواده منتقل شود.

با مصرف دارو می‌توان روند این بیماری را کنترل کرد اما درمان قطعی برای آن وجود ندارد.

Report this page